Meniu
HomeCum comand

CategoriiNewsletter

Email:


   Cum comand

Selectarea produselor

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si adaugati-le in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "adauga in cos". In cosul de cumparaturi se pot opera modificari asupra produselor selectate, se pot sterge produse, se pot schimba cantitatile.

Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, verficati totalul cosului de cumparaturi. Preturile afisate pe site includ TVA. La preturile afisate se mai adauga doar contravaloarea transportului.

La finalizarea comenzii va trebui sa completati un formular cu datele necesare pentru expedierea coletului ( nume, adresa, date de contact )

In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al firmei noastre pentru a confirma comanda si pentru a stabili toate detaliile legate de produsele comandate si de expeditie. Din aceasta cauza este important ca datele de contact pe care le completati cand dati o comanda sa fie corecte.

Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.


Informatii despre stocuri

In dreptul fiecarui produs este precizata disponibilitatea acestuia
   - "in stoc" - produsul este disponibil in depozitul nostru
   - "la comanda" - produsul nu este in depozitul nostru; se comanda la furnizor ; clientului i se comunica termenul de livrare de catre un consultant
   - "nu este pe stoc" - produsul nu este disponibil in depozitul nostru si nu avem un termen de livrare exact privind un nou stoc

Informatiile se actualizeaza zilnic. Pot sa mai apara diferente la produsele pentru care este un stoc limitat. Clientii sunt contactati telefonic dupa inregistrarea comenzii pentru a li se confirma disponibilitatea produsului si termenul de livrare.


Informatii despre plata

Punem la dispozitia clientilor mai multe modalitati de plata:

  • Plata cash - pentru comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru din Iasi
  • Plata ramburs numerar - pentru comenzile trimise in alte localitati prin  firme de curierat rapid
  • Plata prin transfer bancar ( OP) - in acest caz plata se face in avans, coletul urmand a fi expediat dupa confirmarea platii


Informatii despre livrarea comenzilor

Pentru comenzile primite pana in ora 15.00 livrarea se face in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora sunt livrate a doua zi.

Pentru expeditia coletelor folosim urmatoarele mijloace:

  • Prin agentii nostri in orasul Iasi - livrarea se face in aceeazi zi in care se da comanda
  • Prin firma de curierat rapid Fan Courier, Urgent curier - livrarea se face in 24/48 ore

Tarife transport

  • Prin Fan Courier si Urgent curier - 17 ron
  • Prin agentii nostri in Iasi: 10 ron ( pentru comenzile mai mari de 100 ron livrarea este gratuita)


 Garantia produselor

Toate produsele afisate pe site-ul www.media-mag.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata de timp. Perioada de garantie este trecuta pe certificatul de garantie ce insoteste produsul achizitionat de pe site-ul nostru.

Daca in perioada de garantie produsul achizitionat se defecteaza din motive ce nu pot fi imputate cumparatorului ( defect de fabricatie, lipsa componente, componente defecte etc.) produsul va fi inlocuit in mod automat.

Daca produsul este insotit de certificat de garantie emis de firma noastra produsul se trimite catre - Sc MEDIA MAG DISTRIBUTION SRL - Iasi , str. Clopotari, nr.15, bl.634, sc.A, parter

Produsul defect trebuie returnat impreuna cu certificatul de garantie in original, copie dupa factura sau bon fiscal. De asemenea, produsul trebuie trimis in garantie insotit de ambalajul original si de toate accesoriile din pachet.

Daca produsul este insotit de un certificat de garantie emis de catre producator, trebuie sa urmati pasii specificati pe certificatul de garantie.


Nu ne asumam responsabilitatea pentru defecte produse de o terta parte.
Nu fac obiectul garantiei produsele care s-au defectat in urma utilizarii necorespunzatoare, care au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost create, precum si produsele asupra carora au intervenit persoane neautorizate.

Costurile de livrare si returnare colet sunt suportate de catre firma noastra. Coletele trebuie expediate doar prin firmele de curierat cu care colaboreaza firma noastra - Fan Courier, Urgenr curier. In cazul in care nu sunt sedii ale acestor firme in localitatea dvs, coletele vor fi expediate prin Posta Romana. Coletele expediate prin alte firme de curierat, si trecute cu plata transportului la noi, vor fi refuzate.


In cazul defectelor de fabricatie care ne sunt semnalate, in scris, in 72 ore de la primirea produsului, produsul se inlocuieste automat. In acest caz, toate taxele de curierat sunt suportate de firma noastra.

Pentru a trimite un produs in garantie, trebuie sa completati formularul de mai jos ( formular garantie ). 


Returnarea produselor


Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dvs, puteti returna produsul urmand ca firma noastra sa va returneze suma de bani aferenta valorii produsului
 sau puteti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. Valoarea taxei de transport va fi suportata de catre client in cazul in care produsul nu prezinta o defectiune de fabricatie sau de transport.


Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Pentru returnarea produsului trebuie sa completati formularul de retur de mai jos.
 Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. 

Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare. Taxele de curierat sunt suportate de catre client.

Clientii din Iasi trebuie sa returneze la sediul nostru produsul. Acesta trebuie sa fie insotit de ambalaj si de factura/bon fiscal.


Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri  
- Produse aduse pe comenzi speciale
- Electrocasnice, produse de ingrijire personala sau accesorii medicale folosite

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 14 de zile de la primirea returului. Returnarea baniilor se va face numai prin transfer bancar. Astfel, clientul trebuie sa trimita impreuna cu formularul de retur si datele unui cont bancar in care sa se faca plata.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie vor fi inlocuite ( in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail office@media-mag.ro .

In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.