Meniu
HomeGarantii si retururi

CategoriiNewsletter

Email:


   Garantii si retururi

Garantia produselor

Toate produsele afisate pe site-ul www.media-mag.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata de timp. Perioada de garantie este trecuta pe certificatul de garantie ce insoteste produsul achizitionat de pe site-ul nostru.

Daca in perioada de garantie produsul achizitionat se defecteaza din motive ce nu pot fi imputate cumparatorului ( defect de fabricatie, lipsa componente, componente defecte etc.) produsul va fi inlocuit in mod automat.

Daca produsul este insotit de certificat de garantie emis de firma noastra produsul se trimite catre - Sc MEDIA MAG DISTRIBUTION SRL - Iasi , str. Clopotari, nr.15, bl.634, sc.A, parter

Produsul defect trebuie returnat impreuna cu certificatul de garantie in original, copie dupa factura sau bon fiscal. De asemenea, produsul trebuie trimis in garantie insotit de ambalajul original si de toate accesoriile din pachet.

Daca produsul este insotit de un certificat de garantie emis de catre producator, trebuie sa urmati pasii specificati pe certificatul de garantie.


Nu ne asumam responsabilitatea pentru defecte produse de o terta parte.
Nu fac obiectul garantiei produsele care s-au defectat in urma utilizarii necorespunzatoare, care au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost create, precum si produsele asupra carora au intervenit persoane neautorizate.

Costurile de livrare si returnare colet sunt suportate de catre firma noastra. Coletele trebuie expediate doar prin firmele de curierat cu care colaboreaza firma noastra - Fan Courier, Urgenr curier. In cazul in care nu sunt sedii ale acestor firme in localitatea dvs, coletele vor fi expediate prin Posta Romana. Coletele expediate prin alte firme de curierat, si trecute cu plata transportului la noi, vor fi refuzate.


In cazul defectelor de fabricatie care ne sunt semnalate, in scris, in 72 ore de la primirea produsului, produsul se inlocuieste automat. In acest caz, toate taxele de curierat sunt suportate de firma noastra.

Pentru a trimite un produs in garantie, trebuie sa completati formularul de mai jos ( formular garantie ). 

 

Returnarea produselor


Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dvs, puteti returna produsul urmand ca firma noastra sa va returneze suma de bani aferenta valorii produsului
 sau puteti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. Valoarea taxei de transport va fi suportata de catre client in cazul in care produsul nu prezinta o defectiune de fabricatie sau de transport.


Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Pentru returnarea produsului trebuie sa completati formularul de retur de mai jos.
 Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. 

Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare. Taxele de curierat sunt suportate de catre client.

Clientii din Iasi trebuie sa returneze la sediul nostru produsul. Acesta trebuie sa fie insotit de ambalaj si de factura/bon fiscal.

 

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri  
- Produse aduse pe comenzi speciale
- Electrocasnice, produse de ingrijire personala sau accesorii medicale folosite

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 14 de zile de la primirea returului. Returnarea baniilor se va face numai prin transfer bancar. Astfel, clientul trebuie sa trimita impreuna cu formularul de retur si datele unui cont bancar in care sa se faca plata.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie vor fi inlocuite ( in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail office@media-mag.ro .

In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.


Formular retur

Optiuni

Trimite

Formular garantie

Trimite