Meniu
HomeTermeni si conditii

CategoriiNewsletter

Email:


   Termeni si conditii

 Garantia produselor

Toate produsele afisate pe site-ul www.media-mag.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata de timp. Perioada de garantie este trecuta pe certificatul de garantie ce insoteste produsul achizitionat de pe site-ul nostru.

Daca in perioada de garantie produsul achizitionat se defecteaza din motive ce nu pot fi imputate cumparatorului ( defect de fabricatie, lipsa componente, componente defecte etc.) produsul va fi inlocuit in mod automat.

Produsul defect trebuie returnat impreuna cu certificatul de garantie, factura sau bon fiscal. De asemenea, produsul trebuie trimis in garantie insotit de ambalajul original si de toate accesoriile din pachet.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru defecte produse de o terta parte.
Nu fac obiectul garantiei produsele care s-au defectat in urma utilizarii necorespunzatoare, care au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost create, precum si produsele asupra carora au intervenit persoane neautorizate.

Contravaloarea transportului pentru coletul de retur este suportata de catre cumparator. Coletele care sunt trimise cu plata la destinatie, sau coletele care au ramburs nu vor fi acceptate. Contravaloarea transportului pentru coletul cu produsul inlocuit este suportata de catre firma noastra.

Pentru a trimite un produs in garantie, trebuie sa completati formularul de garantie. Vom verifica datele de achitizie si veti primi pe e-mail confirmarea. Clientul are 7 zile lucratoare la dispozitie, din momentul in care a primit confirmarea, sa trimita coletul

 

Returnarea produselor


Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dvs, puteti returna produsul urmand ca firma noastra sa va returneze suma de bani, sau puteti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. 


PRODUSELE POT FI RETURNATE IN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE DIN MOMENTUL PRIMIRII DE CATRE CLIENT.

Pentru returnarea produsului trebuie sa completati formularul de retur.
 Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. 

Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare. Taxele de curierat sunt suportate de catre client.

Clientii din Iasi trebuie sa returneze la sediul nostru produsul. Acesta trebuie sa fie insotit de ambalaj si de factura/bon fiscal.

 

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri  
- Produse aduse pe comenzi speciale
- Electrocasnice, produse de ingrijire personala sau accesorii medicale folosite

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului. Returnarea baniilor se va face numai prin transfer bancar. Astfel, clientul trebuie sa trimita impreuna cu formularul de retur si datele unui cont bancar in care sa se faca plata.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie vor fi inlocuite ( in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail office@media-mag.ro .

In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

 

 

 

SC Media Mag Distribution SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii www.media-mag.ro si dreptul de a introduce noi conditii. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor pe site sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului. Orice fel de utilizare a site-ului www.media-mag.ro dupa aceste notificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.


Confidentialitate Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul SC Media Mag Distribution SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
SC Media Mag Distribution SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de drepturile de acces, de interventie asupra datelor furnizate de dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale transmise de dumneavoastra si de a solicita in mod gratuit stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa SC Media Mag Distribution SRL. Va este recunoscut de asemenea dreptul de a va adresa justitiei, in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra au fost nerespectate. Precizam si ca, potrivit articolului 12 din Legea nr. 506/2004, alineatul 1, "este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari".
 

 Contract de Utilizare

 Utilizatorul se angajeaza sa respecte conditiile si termenii de utilizare. Dreptul de a folosi www.media-mag.ro este exclusiv al utilizatorului si nu poate fi transferat nici unei alte persoane sau entitate. Utilizatorul este direct raspunzator pentru folosirea contului personal (sub orice nume si parola), cat si pentru asigurarea ca utilizarea contului se va face respectand clauzele acestui contract. Utilizatorul se va face responsabil si pentru protejarea confidentialitatii parolei, in cazul existentei acesteia.

SC Media Mag Distribution SRL are dreptul de a modifica sau intrerupe orice aspect sau particularitate a site-ului www.media-mag.ro, incluzand, dar nelimitandu-se la, continut, orele de disponibilitate si echipamentul necesar accesarii si utilizarii.Responsabilitatea utilizatorului

Utilizatorul trebuie sa foloseasca www.media-mag.ro in conformitate cu legea. Nu trebuie sa posteze sau sa transmita prin intermediului site-ului www.media-mag.ro nici un material care sa incalce sau sa contravina in nici un fel drepturile celorlalti, care sa fie amenintator, abuziv, vulgar, obscen, profan-defaimator, care sa nu respecte dreptul la intimitate, sau la publicitate, adica orice comportament care poate fi considerat o ofensa sau care sa provoace dotarii catre stat sau sa incalce legea sau care contine elemente de reclama a diferitelor produse sau servicii. Nici un comportament al utilizatorului ce nu corespunde cu restrictiile sau obiectiile SC Media Mag Distribution SRL nu va fi permis. Utilizatorul nu trebuie sa foloseasca www.media-mag.ro pentru scopuri de publicitate sau alte solicitari comerciale cum ar fi solicitarea utilizatorilor de a devini membri ale altor servicii de informare online, aflate in concurenta cu SC Media Mag Distribution SRL .

www.media-mag.ro contine materiale protejate de legea dreptului de autor, sau alte informatii cu dreptul de proprietate, incluzand texte, software, poze, materiale video, grafice, muzica, sunete si altele. Toate materialele pe care www.media-mag.ro le cuprinde sunt in conformitate cu legile drepturile de autor din Romania. SC Media Mag Distribution SRL detine dreptul de autor in ceea ce priveste selectare, coordinarea, aranjarea continutului. Utilizatorilor le este interzisa modificarea, publicarea sau transmiterea sau participarea in trasferuri sau vanzari. 

     Utilizatorul are dreptul de a descarca de pe site materiale ce sunt protejate de legea dreptului de autor, doar in scopuri personale. SC Media Mag Distribution SRL nu permite copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea in scopuri comerciale a materilalelor fara permisiunea prealabila sau fara acordul SC Media Mag Distribution SRL sau a autorului. In cazul in care se permite copierea, redistribuirea sau publicarea materialului protejat de legea dreptului de autor, nu se va face nici o modificare sau stergere a dreptului de autor. Utilizatorul trebuie sa constientizeze ca nu detine nici un drept asupra materialelor protejate de dreptul de autor descarcate de pe site.

 

 Va multumim!